Ara Johari Dedah Kena Gangguan Seksual, Didatangi Lelaki Tak Dikenali Sebelum Tangan Dicium

Kongsikan Artikel ini


Isu gangguan seksual bagai tiada akhirnya, sejak dari dahulu ada sahaja individu yang tidak bertanggungjawab yang akan terjebak dengan hal tersebut.

Meskipun sudah berulang kali diberitahu di media massa bahawa melakukan gangguan seksual adalah satu kesalahan dan tindakan undang-undang boleh diambil, namun individu ini masih tidak mengendahkannya.

Perkara ini secara tidak langsung membuatkan masyarakat khususnya kaum wanita berada dalam ketakutan dan juga trauma kerana bimbang sekiranya akan berdepan dengan individu seperti ini.

Ara dedah jadi mangsa gangguan seksual dari lelaki tak dikenali

Baru-baru ini penyanyi terkenal, Ara Johari membuat pendedahan bahawa dirinya turut menjadi salah seorang mangsa gangguan seksual oleh seorang lelaki yang tidak dikenali di Nilai, Negeri Sembilan, kelmarin (25 Jun).

Perkara itu dimaklumkan oleh Ara menerusi hantaran di Instagram Story menyatakan awalnya datang seorang lelaki yang mahu bergambar ketika dia sedang bersama keluarga dan pengurus.

Tidak mahu digelar sombong Ara kemudian bergambar dengan lelaki terbabit sebelum kembali berbual bersama ibunya.

“Dah ambil gambar di macam buat hal sendiri dulu, lepas tu saya pun tak fikir apa jadi saya sambung berbual dengan ibu tetapi tak perasan dia (individu terbabit) masih berasa sekitar saya dan keluarga.

“Dia kemudian tiba-tiba datang hulur tangan nak salam dan saya pun macam kenapa dia mahu salam kerana saya tidak biasa bersalaman dengan lelaki tidak dikenali. Kalau perempuan itu biasa,” jelas Ara.

Ara kemudian bersalaman dengan individu tersebut kerana mahu dia beredar dari situ kerana keadaan sudah menjadi janggal.
Sumber dipetik:
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *