Buat Kejutan Hari Jadi, Ibu Terharu Satu Asrama Nyanyi Lagu ‘Happy Birthday’ [Video]

Kongsikan Artikel ini


Setiap yang bergelar anak sudah tentu ingin mencurahkan bakti dan membuatkan ibu bapa gembira.

Ini kerana, ia adalah salah satu cara untuk menzahirkan rasa terima kasih selain menghargai setiap pengorbanan yang dilakukan oleh ibu bapanya.

Oleh itu, pelbagai cara akan ditunjukkan kepada ibu bapa antaranya adalah mengadakan kejutan buat ibu bapa yang disayangi.

Anak buat kejutan hari jadi buat ibu terharu

Perkara ini, samalah seperti apa yang berlaku kepada wanita ini apabila beliau berasa terharu dengan kejutan hari jadi yang diberikan oleh anak lelakinya.

Menerusi video dikongsikan oleh Mirrah di TikTok, wanita berkenaan dipercayai telah berkunjung ke sekolah asrama King George V, Seremban untuk melawat anak lelakinya itu.

Sekumpulan pelajar nyanyi lagu ‘Happy Birthday’

Namun sampai sahaja di pintu pagar asrama, sekumpulan pelajar dari asrama sekolah berkenaan telah menyanyikan lagu selamat hari jadi dengan kuat yang dituju khas kepada wanita berkenaan.

Tidak lama kemudian, si anak turut memberikan sejambak bunga sebagai hadiah kepada wanita yang sudah banyak berkorban untuknya itu.

Ucap terima kasih kepada anak

Di ruangan kapsyen si ibu turut menyatakan terima kasih kepada anaknya kerana telah membuatkan hari istimewanya lebih bermakna.

“Bertuah betul anak ibu ni… ibu blushing. Terima kasih abang surprise kan ibu.. awak buat hari ibu lebih indah. Sayang awak,” tulisnya.

Melihat di ruangan komen, ramai yang turut terharu dengan kejutan yang diberikan oleh si anak dan menyatakan tindakannya itu sangat romantik.

“Sebak tengok anak hargai ibunya, semoga anak berjaya dunia akhirat”

“Dengan ibu bukan main romantik…”

“Eh kita pula yang menangis awak..”
Sumber dipetik:
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *