Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur Yang Terbaik!

Kongsikan Artikel ini


Home » Homestay » Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur Yang Terbaik!

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur – Kalau anda nak bercuti di Kuala Lumpur tak perlu menginap di hotel-hotel yang ada kolam renang, sekarang ni dah banyak homestay menyediakan kemudahan kolam renang di Kuala Lumpur. Tinggal nak pilih yang mana satu yang sesuai dengan keinginan anda!

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Jom kita layari satu per satu homestay dengan kolam renang di Kuala Lumpur!

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Inap di tengah-tengah Kuala Lumpur – Lokasi cemerlang – papar peta
Berhampiran dengan kedua-dua Menara Berkembar Petronas dan Suria KLCC, Sky Suites KLCC Luxury Living terletak di Kuala Lumpur dan mempunyai kolam renang dalaman dan taman. Tempat letak kenderaan persendirian disediakan di lokasi.

Semua unit di sini adalah berhawa dingin dan mempunyai TV skrin rata, ruang tamu dengan sofa, dapur kecil yang serba lengkap dengan ruang makan, serta bilik mandi peribadi dengan bidet, pengering rambut dan peralatan mandian percuma. Untuk kemudahan tambahan, tempat penginapan ini boleh menyediakan tuala dan linen katil dengan bayaran tambahan.

Teres disediakan untuk kegunaan tetamu di homestay.

Tempat menarik popular berhampiran Sky Suites KLCC Luxury Living termasuk Petrosains, The Discovery Centre, Aquaria KLCC dan Pusat Konvensyen Kuala Lumpur. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 18 km dari tempat penginapan ini.

Ini adalah kawasan kegemaran tetamu kami di Kuala Lumpur menurut reviu bebas.

Alamat: 18 Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia

Homestay dengan kolam renang di Ipoh

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Terletak 2.3 km dari Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Arte Plus KLCC Designer Suites by Cobnb menyediakan penginapan dengan WiFi percuma dan tempat letak kenderaan persendirian percuma.

Setiap unit dilengkapi dengan sofa, ruang tempat duduk, TV skrin rata, dapur yang serba lengkap dengan ruang makan, peti deposit keselamatan dan bilik mandi peribadi dengan pengering rambut. Peti sejuk dan dapur memasak juga disediakan, serta cerek.

Aquaria KLCC berada 2.3 km dari homestay, manakala Suria KLCC terletak sejauh 2.3 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 30 km dari Arte Plus KLCC Designer Suites by Cobnb.

Pasangan amat menyukai lokasi tersebut — mereka menilaikannya 8.3 untuk perjalanan dua orang.

Arte Plus KLCC Designer Suites by Cobnb telah menerima tetamu Booking.com sejak 27 Nov 201

Lorong Ampang 1, 50100 Kuala Lumpur, Malaysia

Homestay dengan kolam renang di Johor

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur Yang Terbaik

Dengan Pusat Dagangan Dunia Putra berjarak 2.8 km, Regalia Suites with Infinity Pool KL – by Staycation Homes menyediakan penginapan, restoran, kolam renang luaran, bar dan taman. WiFi percuma disediakan dan tempat letak kenderaan persendirian disediakan di lokasi.

Semua unit mempunyai penghawa dingin dan TV skrin rata. Terdapat bilik mandi peribadi yang serba lengkap dengan bidet dan pengering rambut.

Homestay ini menawarkan taman permainan kanak-kanak dan teres.

Muzium dan Galeri Seni Bank Negara Malaysia berada 2.9 km dari Regalia Suites with Infinity Pool KL – by Staycation Homes, manakala Suria KLCC terletak sejauh 3 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 30 km dari tempat penginapan ini.

Pasangan amat menyukai lokasi tersebut — mereka menilaikannya 8.2 untuk perjalanan dua orang.

Regalia Suites with Infinity Pool KL – by Staycation Homes telah menerima tetamu Booking.com sejak 18 Jan 2020.

No. 2 Jalan Anjung Putra, Off Jalan Sultan Ismail, Chow Kit, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia

The Ooak Suites and Residence@ Kiara 163

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Terletak di Kuala Lumpur, 2.2 km dari Masjid Wilayah Persekutuan dan 5 km dari Pusat Dagangan Dunia Putra, The Ooak Suites and Residence@ Kiara 163 menyediakan penginapan dengan penghawa dingin dan akses ke taman dengan kolam renang luaran.

TV skrin rata dengan pemain DVD, bilik mandi peribadi dengan pengering rambut dan dapur kecil dengan microwave disediakan di unit tertentu.

Muzium dan Galeri Seni Bank Negara Malaysia berada 5 km dari homestay, manakala Taman Botani Perdana terletak 5 km jauhnya. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 12 km dari The Ooak Suites dan Residence@ Kiara 163.

Pasangan amat menyukai lokasi tersebut — mereka menilaikannya 8.3 untuk perjalanan dua orang.

The Ooak Suites and Residence@ Kiara 163 telah menerima tetamu Booking.com sejak 23 Apr 2022.

Jalan Kiara 4 The Ooak Suites, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia

Baca: Homestay dengan kolam renang Shah Alam

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Mahkota Cheras Condo near MRT to KL

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Terletak di Kuala Lumpur, Mahkota Cheras Condo near MRT to KL menawarkan penginapan dengan WiFi percuma, penghawa dingin, restoran dan akses ke taman dengan kolam renang luaran sepanjang tahun. Terletak 15 km dari Axiata Arena, tempat penginapan ini menyediakan pusat kecergasan dan tempat letak kenderaan persendirian percuma.

Homestay ini mempunyai 4 bilik tidur, 2 bilik mandi, linen katil, tuala, TV skrin rata dengan saluran satelit, ruang makan, dapur yang serba lengkap dan balkoni dengan pemandangan kolam renang.

Homestay ini menawarkan taman permainan kanak-kanak. Perkhidmatan sewa kereta disediakan di Mahkota Cheras Condo berhampiran MRT ke KL.

Berjaya Times Square berada 16 km dari tempat penginapan ini, manakala Dinner In The Sky Malaysia terletak 16 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Sultan Abdul Aziz Shah, 40 km dari Mahkota Cheras Condo berdekatan MRT ke KL, dan tempat penginapan ini menawarkan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang berbayar.

Jalan Mahkota Garden, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Kuala Lumpur, Malaysia

Homestay dengan kolam renang di Kota Bharu

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Terletak di Kuala Lumpur, ARTE MONT KIARA BY PSM Luxury Suites menawarkan penginapan dengan WiFi percuma, penghawa dingin, restoran dan akses ke taman dengan kolam renang luaran sepanjang tahun. Terletak 700 meter dari Masjid Wilayah Persekutuan, tempat penginapan ini menyediakan pusat kecergasan dan tempat letak kenderaan persendirian percuma.

Homestay ini dilengkapi dengan TV skrin rata. Dapur dilengkapi dengan microwave, peti sejuk dan dapur memasak. Terdapat bidet dengan jubah mandi dan pengering rambut.

Kawasan kesihatan di homestay ini terdiri daripada tab mandi panas dan sauna. ARTE MONT KIARA BY PSM Luxury Suites menawarkan taman permainan kanak-kanak, barbeku dan teres.

Pusat Dagangan Dunia Putra berada 3 km dari tempat penginapan ini, manakala Muzium dan Galeri Seni Bank Negara Malaysia terletak 3.5 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Sultan Abdul Aziz Shah, 14 km dari ARTE MONT KIARA BY PSM Luxury Suites, dan tempat penginapan ini menawarkan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang berbayar.

Pasangan amat menyukai lokasi tersebut — mereka menilaikannya 8.0 untuk perjalanan dua orang.

Arte Mont Kiara, Jalan Sultan Haji Ahmad Shah, Kompleks Kerajaan, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia

Mercu Summer Suite KLCC by Minshuku Home

Di daerah Pusat Bandar Kuala Lumpur di Kuala Lumpur, berhampiran dengan Menara Berkembar Petronas, Mercu Summer Suite KLCC by Minshuku Home mempunyai taman, WiFi percuma dan mesin basuh. Dengan pemandangan bandar, penginapan ini mempunyai balkoni.

Homestay berhawa dingin ini dilengkapi dengan ruang makan, dapur dengan microwave dan TV skrin rata.

Homestay ini menyediakan teres.

Tempat menarik popular berhampiran Mercu Summer Suite KLCC by Minshuku Home termasuk Petrosains, The Discovery Centre, Suria KLCC dan Aquaria KLCC. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 18 km dari tempat penginapan ini.

Ini adalah kawasan kegemaran tetamu kami di Kuala Lumpur menurut review bebas.

8 Jalan Cendana, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia

Baca: Resort dengan kolam renang Tok Bali Kelantan

 

Zeta Desky terletak di Kuala Lumpur, 6 km dari Pusat Dagangan Dunia Putra dan 8 km dari Masjid Wilayah Persekutuan. Ia menawarkan penginapan dengan WiFi percuma, penghawa dingin dan akses ke taman dengan kolam renang luaran.

Taman permainan kanak-kanak boleh didapati di homestay, bersama-sama dengan lounge berkongsi.

Suria KLCC berada 9 km dari Zeta Desky, manakala Pusat Pelawat dan Kilang Pewter Diraja Selangor berjarak 9 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 27 km dari tempat penginapan ini.

1-23-02 zeta deskye residence jalan 1/12d off batu 4 1/2 jln ipoh 51100 kl, 51100 Kuala Lumpur, Malaysia

Baca: Tempat menarik di Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Dengan pemandangan taman, Regalia suites 424 terletak di Kuala Lumpur dan mempunyai restoran, meja tempahan lawatan, bar, taman dan kolam renang luaran. WiFi percuma ditawarkan dan tempat letak kenderaan persendirian disediakan di lokasi.

Penginapan ini dilengkapi dengan TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan bidet, pancuran mandian dan pengering rambut, manakala dapur mempunyai microwave, peti sejuk dan bar mini.

Pusat Dagangan Dunia Putra berada 500 meter dari inap desa, manakala Muzium dan Galeri Seni Bank Negara Malaysia terletak 800 meter dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 16 km dari Regalia suites 424.

B-33A-13 Regalia Service Apartment Jalan Anjung Putra, Jalan Kuching, Chow Kit, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia

Related Post to Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur Yang Terbaik!


Lexis Hibiscus, Port Dickson

Posted at

14 Vila Terapung Terbaik Di Malaysia Yang Akan Menghilangkan Nafas Anda Pengertian vila terapung menimbulkan rasa percintaan dan kemewahan yang muktamad. Bagi mereka yang… Read More


Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Posted at

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur 1. Dtown Bukit Setiawangsa Homestay (Tanpa Kolam Renang) Homestay Dengan Kolam Renang… Read More


Bukit Bintang Tempat Menarik Kuala Lumpur

Posted at

Bukit Bintang Tempat Menarik Kuala Lumpur – Bintang Walk ialah nama yang diberikan kepada bahagian Jalan Bukit Bintang dan beberapa jalan tepi di sekitarnya…. Read More


Tempat Menarik Terbaik Malaysia

Posted at

Tempat Menarik Terbaik Di Malaysia – Malaysia menawarkan dua pengalaman yang sangat berbeza: Semenanjung dan Borneo (sebuah pulau yang dikongsi dengan Indonesia dan Brunei). Semenanjung… Read More


Hotel Terbaik Cameron Highlands

Posted at

Hotel Terbaik Cameron Highlands Tanah Rata. Nak bercuti di Cameron Highlands? Tahukah anda hotel dan homestay di Cameron Highlands sentiasa penuh! Jadi sebelum memulakan… Read MoreSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *