Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Kongsikan Artikel ini


Home » Homestay » Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Menawarkan restoran, lounge berkongsi dan taman, Dtown Bukit Setiawangsa Homestay menyediakan penginapan di Kuala Lumpur dengan WiFi percuma dan pemandangan taman. Ia terletak 6 km dari Kilang dan Pusat Pelawat Royal Selangor Pewter serta menawarkan dapur berkongsi.

Menawarkan pemain DVD, rumah percutian ini mempunyai dapur dengan microwave, peti sejuk dan dapur memasak, ruang tamu dengan ruang tempat duduk dan ruang makan, 4 bilik tidur serta 3 bilik mandi dengan bidet dan pancuran mandian. Tuala dan linen katil ditawarkan.

Rumah percutian ini menawarkan taman permainan kanak-kanak. Tetamu di Dtown Bukit Setiawangsa Homestay boleh menikmati tenis di lokasi, atau berbasikal di kawasan sekitar.

Menara Berkembar Petronas berada 7 km dari tempat penginapan ini, manakala Petrosains, The Discovery Centre terletak 7 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 36 km dari Dtown Bukit Setiawangsa Homestay.

3 Jalan Bukit Setiawangsa 10, 54200 Kuala Lumpur, Malaysia

Tempah Sekarang

2. Homestay Damai Perdana (Tanpa Kolam Renang)

 

HOMESTAY DAMAI PERDANA, sebuah hartanah dengan teres, terletak di Kuala Lumpur, 10 km dari Mid Valley Megamall, 10 km dari TREC KL, serta 11 km dari Berjaya Times Square. Dengan tempat letak kenderaan persendirian percuma, tempat penginapan ini berada 5 km dari Arena Axiata dan 10 km dari Kuil Thean Hou.

Rumah percutian berhawa dingin ini dilengkapi dengan 1 bilik tidur, TV skrin rata dan dapur kecil.

Dinner In The Sky Malaysia berada 11 km dari rumah percutian, manakala Galeri Starhill terletak 11 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 23 km dari HOMESTAY DAMAI PERDANA.

4 Jalan Damai Perdana 1/4b, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia

Tempah Sekarang

Homestay Tanpa Kolam Renang Kuala Lumpur

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Mas Homestay terletak di Kuala Lumpur, 5 km dari Arena Axiata. Ia menawarkan penginapan dengan WiFi percuma, penghawa dingin, lounge berkongsi dan taman. Rumah percutian ini menawarkan tempat letak kenderaan persendirian percuma dan dapur berkongsi.

Rumah percutian ini mempunyai 2 bilik tidur, dapur dengan peti sejuk dan dapur memasak, TV skrin rata, ruang tempat duduk dan 1 bilik mandi yang dilengkapi dengan bidet.

Teres disediakan untuk kegunaan tetamu di rumah percutian itu.

Mid Valley Megamall berada 6 km dari Mas Homestay, manakala TREC KL terletak 6 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 19 km dari tempat penginapan ini.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

No 60, Jalan Makmur, bandar Tun razak, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia

Tempah Sekarang

Urban hive in Bukit Bintang (Dengan Kolam Renang)

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Terletak di Kuala Lumpur, dalam jarak 700 m dari Berjaya Times Square dan 1.1 km dari Pavilion Kuala Lumpur, Urban hive di Bukit Bintang I Robertson Residence menawarkan penginapan dengan WiFi percuma, penghawa dingin dan pusat kecergasan. Tetamu yang menginap di rumah percutian ini mempunyai akses ke laman dalam.

Rumah percutian ini mempunyai 1 bilik tidur, dapur dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh dan 1 bilik mandi dengan pengering rambut. Tuala dan linen katil disediakan di tempat penginapan ini.

Tempat menarik yang popular berhampiran Urban hive di Bukit Bintang I Robertson Residence termasuk Galeri Starhill, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur dan Aquaria KLCC. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 17 km dari tempat penginapan ini.

Ini adalah kawasan kegemaran tetamu kami di Kuala Lumpur menurut reviu bebas.

2, Jalan Robertson, Bukit Bintang, 50150 Kuala Lumpur, Malaysia

Tempah Sekarang

Conceptual Homestay 3BR 10PAX Pandan Perdana

Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur

Conceptual Homestay 3BR 10PAX Pandan Perdana terletak di daerah Ampang di Kuala Lumpur, 4.1 km dari Dinner In The Sky Malaysia, 4.4 km dari Berjaya Times Square dan 4.4 km dari Starhill Gallery. Penginapan berhawa dingin ini terletak 3.4 km dari TREC KL, dan tetamu mendapat manfaat daripada tempat letak kenderaan persendirian yang disediakan di lokasi serta WiFi percuma.

Rumah percutian ini mempunyai 3 bilik tidur, ruang tamu dan TV skrin rata, dapur yang lengkap dengan ruang makan serta 2 bilik mandi dengan bidet dan mesin basuh. Tuala dan linen katil disediakan.

Pavilion Kuala Lumpur berada 5 km dari rumah percutian, manakala Pusat Konvensyen Kuala Lumpur berjarak 5 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 21 km dari Conceptual Homestay 3BR 10PAX Pandan Perdana.

Jalan Perdana 2/1, 55300 Kuala Lumpur, Malaysia

Tempah Sekarang

10 Hotel murah di Kuala Lumpur

Homestay Sungai Buloh

Hotel dengan kolam renang di Kuala Lumpur

 

Related Post to Homestay Dengan Kolam Renang Kuala Lumpur


Lexis Hibiscus, Port Dickson

Posted at

14 Vila Terapung Terbaik Di Malaysia Yang Akan Menghilangkan Nafas Anda Pengertian vila terapung menimbulkan rasa percintaan dan kemewahan yang muktamad. Bagi mereka yang… Read More


Bukit Bintang Tempat Menarik Kuala Lumpur

Posted at

Bukit Bintang Tempat Menarik Kuala Lumpur – Bintang Walk ialah nama yang diberikan kepada bahagian Jalan Bukit Bintang dan beberapa jalan tepi di sekitarnya…. Read More


Tempat Menarik Terbaik Malaysia

Posted at

Tempat Menarik Terbaik Di Malaysia – Malaysia menawarkan dua pengalaman yang sangat berbeza: Semenanjung dan Borneo (sebuah pulau yang dikongsi dengan Indonesia dan Brunei). Semenanjung… Read More


Hotel Terbaik Cameron Highlands

Posted at

Hotel Terbaik Cameron Highlands Tanah Rata. Nak bercuti di Cameron Highlands? Tahukah anda hotel dan homestay di Cameron Highlands sentiasa penuh! Jadi sebelum memulakan… Read More


Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur

Posted at

Homestay Dengan Kolam Renang Di Kuala Lumpur – Kalau anda nak bercuti di Kuala Lumpur tak perlu menginap di hotel-hotel yang ada kolam renang,… Read MoreSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *