Khairy bertanya kepada ChatGPT parti mana yang patut beliau pilih

Kongsikan Artikel ini


Khairy Jamaluddin sedang memutuskan parti mana yang akan disertai - FAIL GAMBAR

Khairy Jamaluddin sedang memutuskan parti mana yang akan disertai – FAIL GAMBAR

SHAH ALAM – Bekas Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin sedang mendapatkan bantuan daripada chatbot untuk menentukan masa depan politiknya.

Dalam cerita instagram awal hari ini, Khairy menyiarkan perundingannya dengan ChatGPT, bot sembang yang dibangunkan oleh OpenAI.

Beliau telah bertanya kepada bot “Pihak mana yang harus dipilih oleh Khairy Jamaluddin?” membayangkan bahawa minat utamanya masih terletak pada politik.

Dia menyatakan dalam cerita instagramnya bahawa dia tidak mendapati jawapan daripada bot itu berguna dalam membantunya memilih.

Maklum balas ChatGPT berbunyi: “Sebagai model bahasa AI, saya tidak mempunyai pendapat peribadi atau berpihak dalam hal politik. Keputusan parti politik mana yang akan disertai adalah keputusan peribadi, dan ia bergantung kepada pelbagai faktor seperti kepercayaan individu , nilai, dan matlamat. Akhirnya, terpulang kepada Khairy Jamaluddin untuk memutuskan parti mana yang paling sesuai dengan pegangan dan prinsipnya sendiri, dan parti mana yang dia rasa akan memberi perkhidmatan terbaik kepada pengundinya dan negara secara keseluruhannya.”

Yang dia kapsyen secara bergurau ‘ChatGPT sebenarnya tidak berguna. Saya fikir ia akan dapat membantu.’ Sejak dipecat daripada Umno, Khairy telah dilantik sebagai Penasihat Pemuda Johor dan baru-baru ini juga memegang jawatan juruhebah radio Hot FM.

Ezoiklaporkan iklan ini


Sumber dipetik:
sinardaily[dot]my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *