Kisah Instagram yang dikongsikan oleh Khairy Jamaluddin.
SHAH ALAM – Beberapa jam selepas pengumuman stesen radio tempatan bahawa ia akan menampilkan bekas menteri kesihatan itu dalam salah satu segmennya sebagai deejay, Khairy Jamaluddin memuat naik gambarnya sedang “sesi jam.”
Awal hari ini, Khairy turut memuat naik gambarnya bermain muzik di akaun media sosialnya, hanya beberapa jam selepas mengumumkan peranan baharunya sebagai juruhebah radio, yang akan memikul tanggungjawab baharu itu mulai minggu depan.
Dalam posting itu, bekas ahli parlimen Rembau itu dilihat ‘berjam-jam” bermain gitar bersama pemuzik lain di sebuah studio muzik.
Khairy berkongsi imej itu di cerita Instagramnya dengan kapsyen, “Apa seterusnya?” Dilaporkan Media Prima Audio (MPA) menerusi satu kenyataan berkata Khairy akan menganjurkan segmen “Bekpes Hot” bersama rakan juruhebah Johan, Fara Fauzana, dan AG mulai Rabu depan.
Ketua Pegawai Eksekutif MPA Nazri Noran berkata stesen radio itu merebut peluang menawarkan jawatan KJ dalam usaha mengisi segmen itu dengan kandungan yang lebih segar dan relevan untuk pendengar.
Sumber dipetik:
sinardaily[dot]my