Menang American Idol Ubah Hidup Kelly Clarkson?

Kongsikan Artikel ini

Siapa tidak kenal dengan juara American Idol Musim Pertama, Kelly Clarkson yang berjaya membolot tempat pertama dalam program nyanyian realiti pada tahun 2002.

Kemenangan 20 Tahun Lalu Ubah Hidup Kelly

Murai MY menjengah ke Instagram penyanyi berbakat ini, Kelly memuatnaik coretan mengimbau kembali kemenangannya dalam program tersebut mengubah hidupnya.

“20 tahun yang lalu pada hari ini, saya memenangi American Idol dan selamanya mengubah perjalanan hidup saya.

Pada detik itu pintu tersebut membuka banyak akses dan peluang, dan rakan kongsi yang kreatif yang saya sangat bersyukur pada semua hari-hari saya.” Coretnya

Rasa Berterima Kasih

Kelly juga menitipkan rasa bersyukur dan rasa berterima kasih pada orang ramai yang mengundinya semasa menyertai program nyanyian realiti terkenal itu pada 20 tahun lalu.

“Terima kasih banyak pada setiap seorang yang mengundi pada 20 tahun lalu! Terima kasih! Terima kasih! Terima kasih! Saya harap anda semua memiliki orang-orang yang penuhi hidup anda dengan gelak ketawa dan harapan, dan kebahagiaan.

Dan jika anda tidak merasai anda memilikinya, jadi teruskan mencari kerana saya berjanji pada anda mereka juga mencari anda.” Tulis Kelly

via Instagram Kelly Clarkson

Peminat Titip Ucapan

Muatnaik Kelly menarik perhatian ramai peminatnya di media sosial, rata-rata ramai yang memberi komen meluahkan rasa bangga terhadap penyanyi hebat ini.

“Anda sememangnya hebat. Saya sangat bangga dengan anda.”

“Anda yang terbaik Kelly!!”

“Seorang ikon!!!” Komen mereka

via Instagram Kelly Clarkson

“Masih ingat lagi mengundi untuk anda.”

“Saya undi untuk anda pada 20 tahun lalu!!”

“Kami sayangkan anda.” Komen mereka lagi

Untuk rekod, Kelly Clarkson merupakan juara program nyanyian realiti American Idol Musim Pertama pada tahun 2002.

Dan sejak dari tahun tersebut, penyanyi berbakat ini berjaya menawan hati ramai peminat dari seantero dunia dengan lagu-lagu yang top seperti ‘Stronger’, ‘Because Of You’, Since U Be Gone’ dan banyak lagi.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *