Resipi pasta pedas untuk makan malam keluarga – Resipi Mudah Ini

Kongsikan Artikel ini

Makan malam isi rumah tidak sepatutnya sukar dibuat, terutamanya sepanjang malam minggu. Mungkin kaedah terbaik untuk memasak makan malam untuk orang yang anda sayangi adalah apabila anda membuat kaserol yang lazat.

Spaghetti biasanya merupakan pasta kegemaran kerana ia menyeronokkan untuk dimakan, terutamanya untuk kanak-kanak. Resipi pasta spageti al diavolo ini mewakili masakan rumah sebenar. Anda boleh menambah hampir sesuatu ke dalam kaserol dan ia akan menjadi lazat sepanjang masa.

Spaghetti al diavolo

Resipi ini adalah variasi pada fra diavolo sos yang biasanya dibuat dengan makanan laut. Kami tetap berseronok dengan perisa Itali yang lazat ini dengan bakon dan salami dengan pasta yang sedap. Resipi melapisi perisa dan cognac memberikan dimensi istimewa kepada gaya. Pasta boleh diselitkan dengan cili yang merupakan satu perkara yang memperdalam rasa dalam setiap ketul. Hidangkan anda dengan salad ringan yang tidak berpengalaman.

Apabila anda menggemari masakan isi rumah Itali yang lazat dan sedikit rempah ratus dalam hidangan anda, resipi spageti al diavolo kami ialah yang orang tersayang anda inginkan minggu ini.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *