Siti Nurhaliza memohon maaf kerana membatalkan persembahan pada saat-saat akhir

Kongsikan Artikel ini


Tangkapan skrin video Siti Nurhaliza sebelum Aafiyah menjalani pembedahan di pusat perubatan swasta di ibu negara pada Ahad.

Tangkapan skrin video Siti Nurhaliza sebelum Aafiyah masuk menjalani pembedahan di sebuah pusat perubatan swasta di ibu negara pada Ahad.

SHAH ALAM – Siti Aafiyah Khalid, anak sulung penyanyi terkenal Datuk Seri Siti Nurhaliza menjalani pembedahan di sebuah pusat perubatan swasta hari ini selepas terjatuh dari skuternya.

Siti Nurhaliza menerusi cerita Instagramnya: “Anak perempuan saya terjatuh dari skuternya dan berada di dewan bedah (OT). Doa agar prosedurnya dipermudahkan.”

Siti berkongsi video di Instagram menunjukkan dirinya meyakinkan anak perempuannya sebelum prosedur.

Dia juga melahirkan rasa terima kasih kepada doktor selepas pembedahan itu berjalan lancar.

“Alhamdulillah proses di OT berjalan lancar. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pakar di hospital. Insya-Allah Aafiyah akan sembuh tidak lama lagi. Amin ya rabb.

“Video ini diambil sebelum Aafiyah memasuki OT semasa saya meyakinkannya,” tulisnya.

Siti seterusnya memohon maaf kerana membatalkan persembahannya pada saat-saat akhir berikutan kemalangan anak perempuannya.

“Saya minta maaf kepada mereka yang terjejas akibat pembatalan persembahan saya kerana kemalangan anak saya.

Siti turut merakamkan ucapan terima kasih kepada Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandaria serta rakan artis dan peminat yang mendoakan kesembuhan Aafiyah.

Ezoiklaporkan iklan ini


Sumber dipetik:
sinardaily[dot]my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *